Caută eveniment

Concertul "Vienna Classic Christmas"

Strauss Festival Orchestra Vienna revine, pentru al patrulea an consecutiv, în România, unde va prezenta concertul "Vienna Classic Christmas" în turneu naţional. În Oradea, concertul va avea loc în data de 18 decembrie 2012, la Teatrul Regina Maria.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978, de legendarul dirijor Peter Guth, despre care Revista Gramophone scrie: "Guth este cu siguranţă artistul cel mai apropiat de Strauss din zilele noastre".

În acest an, concertul Vienna Classic Christmas o va avea ca invitat special pe soprana Irina Iordăchescu, recunoscută pe plan naţional şi internaţional pentru calităţile vocale şi interpretative remarcabile.

Spectacolul Vienna Classic Christmas, prezentat de Strauss Festival Orchestra, este un concert de Crăciun, care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfăşoară în jurul celebrelor valsuri şi polci ale familiei Strauss (Johann tatăl şi fiul, dar şi Josef şi Eduard Strauss), precum şi cu lucrări ale altor compozitori vienezi. Acurateţea interpretării, sunetele frumoase şi pure, prospeţimea şi spiritul festiv care animă muzica lui Strauss ating în sufletul publicului cele mai adânci resurse expresive, de la sentimental la jovial.

Rezervări se pot face la tel. 0741-134.628 sau la 0770-142.676.

Evenimentul va avea loc la:

  • Teatrul Regina Maria (Oradea, Pța Regele Ferdinand nr. 6) - Sala Mare
    • Marți, 18 Decembrie 2012, începând cu orele 19:00

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.